top of page

cinnovate

shutterstock_1917152258_edited.jpg

Cinnovate E-Learning

Digitale ondersteuningsmiddelen

Trainingen en instructies vind je allemaal hier

Wij proberen onze producten zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dat neemt niet weg dat er veel functionaliteiten in onze systemen zitten en dat zorgmedewerkers hier en daar toch wat begeleiding nodig hebben om onze producten te kunnen gebruiken.

Deze begeleiding bieden wij natuurlijk fysiek maar ook digitaal. Al die begeleidingsmiddelen vind je hier.

Elke eerste en derde maandag van de maand, geeft onze zorgconsulent de hele dag webinars. In 45 minuten laat ze op een overzichtelijke manier zien hoe Cinnovate is te gebruiken. Deze Webinars zijn gratis beschikbaar voor alle zorgverleners van onze SaaS klanten. De webinars starten op de volgende tijden: 09.15 uur, 10.15 uur, 11.15 uur, 13.15 uur, 14.15 uur, 16.15 uur.

Elke eerste maandag van de maand, geeft onze zorgconsulent de hele dag webinars. In 45 minuten laat ze op een overzichtelijke manier zien hoe Cinnovate is te gebruiken. Deze Webinars zijn gratis beschikbaar voor alle zorgverleners van onze SaaS klanten. De webinars starten op de volgende tijden: 09.15 uur, 10.15 uur, 11.15 uur, 13.15 uur, 14.15 uur, 16.15 uur.

✔ Digitale ondersteuning.

✔ Hulp op locatie.

✔ Samen ontwikkelen.

Cinnovate zorgtechnologie
Adoptie en uitleg

Examen basis gebruiker

Als je een training hebt gehad voor het gebruiken van Cinnovate dan is het handig om te weten of je alles goed begrepen hebt.

Maak het examen voor een basis gebruiker en kijk of je alles nog goed weet. Bij een goed resultaat ontvang je van ons een mooi certificaat.

Klik hier om het examen te maken.

 

Examen super gebruiker

Als je een training hebt gehad voor het gebruiken van Cinnovate als super gebruiker dan is het handig om te weten of je alles goed begrepen hebt.

Maak het examen voor een super gebruiker en kijk of je alles nog goed weet. Bij een goed resultaat ontvang je van ons een mooi certificaat.

Klik hier om het examen te maken.

Jouw Cinnovate kennis en kunde toetsen?

Assist App
Assist App oproep Accepteren
Assist App oproep Accepteren
Assist App kamerstatus basis
Assist App kamerstatus basis
Assist App sensor koppelen
Assist App sensor koppelen

Instructievideo's Assist App

bottom of page