top of page

cinnovate

Cinnovate Academie

Wij hebben eind 2023 een belofte gedaan. Namelijk dat wij er werk van gaan maken om de regie over de zorg weer terug te geven aan de zorgverleners. Technologie en onze dienstverlening moet daar simpelweg in dienst van staan. En... belofte maakt schuld dus zijn we daar meteen mee aan de slag gegaan.


We hebben onze Cinnovate Academie gereorganiseerd. De focus ligt minder op studenten en meer op de zorgmedewerkers die werken met onze systemen. Een belangrijk onderdeel om een systeem goed in dienst van de medewerkers te kunnen laten werken is namelijk een goede adoptieprocedure.


De eerste stap is dat wij de eerste en derde maandag van de maand live online trainingen gaan bieden voor al onze SaaS klanten. Zorgmedewerkers kunnen vrij inloggen om aan deze webinars mee te doen. Daarnaast komt er een online tool beschikbaar waarmee zorgmedewerkers hun kennisniveau kunnen verbeteren en toetsen.


Voor zorgmedewerkers die graag mee denken over de werking van onze systemen organiseren we regelmatig online sessies om daarover te praten. Wil jij meedenken over onze userinterfaces, heb je goede ideeën voor nieuwe features of zou je willen dat er bepaalde dingen anders werken? Ook deze innovaties webinars zijn gratis bij te wonen voor onze SaaS klanten.


Je kunt alle data terugvinden in onze agenda. Zien we je snel?

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page