top of page

cinnovate

Fantastische villa met nieuwe technologie

Stepping Stones, onderdeel van Korian, biedt door heel Nederland prachtige woongelegenheden in hun zorgvilla's aan senioren. Villa de Horsting in Laag-Soeren is er daar één van en deze wordt binnenkort voorzien van de moderne woonzorgtechnologie van Cinnovate.


Korian weet wat Cinnovate te bieden heeft als het gaat om vernieuwende woonzorgtechnologie. De basis voor Korian is natuurlijk het Cinnovate CareServer platform op basis van SaaS. Voor een vast bedrag per maand heeft Korian de beschikking over de gehele software suite van Cinnovate en dat is nog eens per maand opzegbaar. Geen verassingen dus en optimale flexibiliteit.


Icom max verpleegoproeptoestel

Ook bij Villa de Horsting gaan we de stabiele en betrouwbare Icom Max 3 inzetten. Het 7" aanraakscherm van de Icom Max zorgen ervoor dat hij niet alleen als zorgoproeptoestel ingezet kan worden maar dat er ook allerlei andere zaken mee bedient kunnen worden. Hierbij valt te denken aan het aansturen van domotica, het luisteren van (kerk)radio en het veilig surfen over het internet.


Wil je meer weten over waarom Korian voor Cinnovate kiest?

Kijk dan eens op onze referentiepagina.


Wil je meer weten over wat wij jouw zorgorganisatie kunnen bieden?

Neem dan contact op met onze accountmanager zorg, Sjaak Werkhoven


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Assist App

Comentários


bottom of page