top of page

cinnovate

Voordelen integratie Cinnovate en Xelion

Onze Assist App is één van de belangrijkste communicatiemiddelen voor een zorgmedewerker. Alle berichten vanuit het zorgsysteem komen er op binnen en met behulp van de Assist App kunnen ze contact opnemen met cliënten. Samen met Xelion gaan we echter verder daar waar andere verpleegoproepsytemen ophouden.


De Assist App heeft een full scale integratie met het Xelion telefonie platform. Daarmee bieden we met de Assist App dus het complete scala aan communicatietools die een zorgmedewerker nodig heeft om zijn of haar werk optimaal te kunnen doen.


Alle voordelen op een rij:

De Assist App biedt zorgmedewerkers de gelegenheid om de volledige zorgcommunicatie af te handelen, inclusief het beheren van alle technologie die in de woningen van hun cliënten is toegepast. En... ze krijgen oproepen van buiten de locatie gewoon binnen op diezelfde Assist App, kunnen de oproepen heel makkelijk doorverbinden naar hun collega's met ondersteuning van een telefoonboekje en ze kunnen zelf snel bellen met collega's of bijvoorbeeld huisartsen middels het handige favorietenlijstje.


Het beheer zit in het handige en overzichtelijke Xelion platform waardoor zorgmedewerkers zelf nergens naar om hoeven te kijken. Aanpassingen in bijvoorbeeld het telefoonboekje kunnen centraal worden gedaan en worden automatisch aangepast in de Assist App.


De samenwerking tussen Cinnovate en Xelion gaat echter een stapje verder dan alleen een integratie van technologie. We werken samen aan innovatie om zo onze producten te blijven vernieuwen en nog beter op elkaar af te stemmen.


Tot slot is Cinnovate ook sales partner van Xelion. Dat betekent dat we niet alleen product integratie leveren, we kunnen het complete portfolio van Xelion leveren, installeren en beheren.


Meer weten over de gezamenlijke mogelijkheden van Xelion en Cinnovate.

Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.


Sjaak Werkhoven (swerkhoven@cinnovate.nl)

Jeffrey Grootfaam (jgrootfaam@cinnovate.nl)

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page